Jdi na obsah Jdi na menu
 


KVĚTEN 2009 - 2.ČÁST

31. 5. 2009

18. 5. 2009:  

Dokončuji skicování správné party III. Jsem s tím téměř hotová a pak začnu "nahotovo". Dnes byl fajn den:-)

                                        19. 5. 2009:  

Nastal zmatek kolem Draka je lepší pozdravit, protože byl změněn formát knihy. Takže i já měním obálku. A klid za stres. Nejasnosti také kolem barev a spektrálních posunů. To je moje noční můra.

Odpoledne napětí poněkud opadlo, obálce jsem přešila kabátek, barvy svěřuji do rukou šikovné a velmi schopné paní grafičky, která je zde mimo jiné ve funkci mého anděla pomocného.

Pan Daniel Kühnl, autor Správné party mi dnes všechny skicy odsouhlasil a byl spokojen. Je moc fajn, že se nám spolupráce hladce daří a mám z toho radost.

Zítra už bych měla pracovat na časopise Pojď si hrát, obálce pro Školní strašidlo a ilustracích Správné party. Ještě nevím, čím začnu. Asi kávou:-) a něčím příjemným.....

No a vlastně mám další fotku s mým milým spoluklaunem panem Milošem Kratochvílem a dokonce i jeho vnučkou. Je vidět, po kom se umí tvářit:-)

Miloš Kratochvíl, já a Natálka

                                        21. 5. 2009:  

Ilustruji Pojď si hrát...

                                       23. 5. 2009:                                         

Byli jsme na festivalu Divadlo v parku v Kunraticích. Bylo to skvostné. A pro mě tím hezčí, že jsem se tam potkala a strávila den s těmito mě milými lidmi: Natáčkou, Mikešíkem, Alenkou, Evičkou a Alešem. Také jsem zjistila, že když chcete někomu ze srdce darovat plakát a potřebujete ho spoutat (ten plakát), hodí se k tomu účelu nejlépe vlastní světlehnědá gumička do vlasů, vyhrabaná v kosmetické taštičce...

A také jsem zjistila, že když chcete něco sdělit, ostatní vám to můžou vykoukat:-)

                                        25. 5. 2009:                       

Ilustruji Pojď si hrát, dělám obálku pro Školní strašidlo, ilustrace a obálku pro Správnou partu, dodělávám obálku pro ČJ3, jsem nemocná, ale mám krásné zážitky....a nevím, kam dřív skočit.

                                        27. 5. 2009:                       

nad ránem jsem dokončila ilustrace do pojďsihrát 

                                        28. 5. 2009:

a opět nad ránem dokončuji obálku pro Školní strašidlo spisovatelky Zuzany Pospíšilové  Celkově tento rok se zatím zdá být ve znamení strašidel. Třeba bude strašně krásný...v červnu určitě!!!:-) a kdo uhodne proč, zaslouží odměnu:-)

                                       29.- 30. 5. 2009:

dnes jsem doobtahovala tuší správnou partu III. A také jsem založila novou rubriku ZDE. A zažila jsem pozoruhodný jev. Přestože bylo úplně černě zataženo, lilo a foukal ledový vítr, tak nádherně svítilo slunce a hřálo a hřálo a hřálo....

                                       30. - 31 5. 2009:

Správná parta...pracuji.

                                    nejnovější události ZDE

prohlížíte stránku ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

deník ilustrátorky - květen 2009 - 2.část