Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení návštěvníci, zde nabízím Vám možnost zakoupit si ode mě originály ilustrací.

 

Originály ilustrací jsou nejrůznějších formátů, pokud jste ilustraci objevili v knize, vidíte před sebou s největší pravděpodobností její odpovídající velikost, ve většině případů dělám ilustrace v poměru 1:1

Pokud se týká obsahu všech galerií uveřejněných na mých stránkách,  přečtěte si prosím pozorně následující informace:

Názvy jednotlivých galerií jsou vždy názvy knih, ve kterých byly ilustrace publikovány. Nad fotografií originálu, když si ho rozkliknete, je uveden přímo název ilustrace, zpravidla je to nějaké číslo (např. ilustrace_01).  Do dotazu mi prosím sdělte vždy název knihy, ze které originál pochází a číslo ilustrace uvedené nad náhledem. Pokud vlastníte knihu, stačí mi stránka knihy, na které se ilustrace vyskytuje. Ceny jednotlivých ilustrací Vám na požádání sdělím, kontakt je ZDECeny ilustrací závisí především na náročnosti zpracování toho kterého originálu.

Naprostá většina mých ilustrací je tvořena náročnou kombinovanou technikou, ve které jsou současně zastoupeny různé způsoby a techniky malby akvarelovými barvami, zapouštění a kolorování tuší a kresba. Černobílé ilustrace jsou většinou zpracovány technikou perokresby s použitím rozmývání a kolorování tuší. 

Originál vám pošlu na dobírku, nebo můžete použít předplatbu přes účet.

Cena dobírkového poštovného i poštovného při předplatbě přes účet se řídí ceníkem České pošty  (upřesním )

V případě předplatby je poštovné nižší a originál Vám bude odeslán jakmile se platba projeví na účtu.

Originály jsou v základní podobě, tedy bez rámu a bez pasparty. Rámování ani paspartování nezajišťuji, je lepší, pokud si tyto věci zajistíte sami vhodně k vašemu interiéru.

Máte-li zájem o podrobnější informaci, nebo o koupi, kontaktujte mne prosím ZDE, nebo v kontaktech v levém menu.

Text "ilustrace markéta vydrová" viditelný v náhledech na mém webu, je pouze elektronická ochrana a v originálech samotných není.

Každý originál Vám podepíši a datuji, případně na zadní stranu napíši dle přání věnování.

 

 

.