Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROK 2011

17. 7. 2012

......

dnes je 5. července 2011

Po velmi dlouhé době obnovuji svůj zvyk psát aktuální stav mé práce, duše a nálady.

Nezvykle náročný rok...a i přesto spousta knih, které mi pohýčkaly srdce! Kéž by do nich šlo někdy utéct doopravdy!

.

Momentálně pracuji na knize Enid Blytonové Kouzelné křeslo. Jde o černobílé pérovky pro pohádkovou fantasy. Ta práce se mi líbí.....

18. 7. 2011

Kouzelné křeslo mám hotové a už jsem v půlce knihy Kulový Blesk od Zuzky Pospíšilové. Měla jsem dnes narozeniny...věk mi nevadí. Ale jinak...ach Bože!!!!

23. 8. 2011

Mám za sebou propršenou dovolenou, nějaké to zklamání z neseriózního jednání, zamotané plány, neustálý stres, kerý se zhoršuje, přerušení práce na Kulovém blesku, odilustrování dvou minipohádek Miloše Kratochvíla a jsem na začátku ilustrování knihy Martiny Drijverové Nezbedníci, která navazuje na její knihu Zlobilky, také s mými ilustracemi.

Trochu energie shůry by to chtělo! A celou mě komplet vyměnit!

18. 9. 2011

Nezbedníci jsou hotoví a chystám se začít s knihou Miloše Kratochvíla Rybáři a hastrmani, jejíž druhé vydání připravuje nakladatelství Triton. (1. vydání nakl. Fragment, 2006, s ilustracemi Olgy Franzové)

P.S.: jezdit na inlajnech je nádhera, ale někdy to děsně bolí....

20. 10. 2011

Nezbedníci jsou hotoví a pracuji na knize Miloše Kratochvíla Rybáři a hastrmani...a to je opravdu nádherná práce, neboť  text je plný inspirativníchj postav a děje, takže není ani řeči o tom, že bych musela něco vymýšlet. Vymýšlí se to samo:-)) Nějak se to na mě "tak nějak usmívá"

P.S.: mám tak ráda borovice a modříny!!!!