Jdi na obsah Jdi na menu
 


SRPEN 2009-1.ČÁST

20. 8. 2009

SRPEN 2009 - 1.ČÁST

10. 8. 2009

Měla jsem dnes nádherný den, jak pěkně začal, tak i pokračoval. Konečně po delší odmlce jsem se zase naplno pustila do Strašibrachů, to jsem si užívala a s ušima plnýma muziky jdoucí až do srdce jsem malovala a malovala....To je blaho, být zase zpátky na svých barevných plantážích:-)

11. 8. 2009

Dnes jsem rozmalovala hned několik drobnějších  ilustrací a jednu dvoustranu, na které jsem pak začala více pracovat. Hotového sice dnes nakonec není nic, ale doufám to zítra pořádně napravit. Opět jsem ale měla báječný pozitivní den plný radostí v Kamsehrabech...:-) 

12. 8. 2009

Tááák, kocouří dvoustrana je na světě a ještě pár drobných.....asi tak pět (peněz :-))

ilustrace: klikni pro VELKÝ NÁHLED

13. 8. 2009

Vidím, že strašidly se mi to jenom hemží a teď si říkám: doufám, že mezi ně patřím! Doufám, že ano, protože znepřátelit si strašidla vůbec netoužím:-). A co je nového? No, něco ano.....právě, že zase ta strašidla.

14. 8. 2009

Trošku ve skluzu kvůli neideálnímu dopoledni, ale přesto se svou troškou do mlýna díky odpoledni téměř ideálnímu:-)

Děkuji těm, kteří mají jasné vidění a umí číst....

Obrazek

:-) 

17. 8. 2009

Současně vedle pokračující práce na Strašibraší knize pana Kratochvíla, začínám dnes ilustrovat knihu slovenské autorky Boženy Čahojové-Bernátové Cesta za malým princom, která vyjde v nakladatelství Don Bosco. Současně tedy budou přibývat jednak ilustrace do strašibraší galerie a během několika dní bude založena nová s ilustracemi pro DB.

18. 8. 2009

Ani jsem nevěděla, že je dnes tak krásné datum! Blahopřeji všem, pro které je také krásné.:-) Ve strašibraší galerii malý přírůstek, jinak zatím nic nového k publikování.

19. 8. 2009

Malý přírůstek do Strašibrachů, u kterých už vidím do cíle. Dnes jsem začala skicovat Cestu za malým princom. 

20. 8. 2009

Dnes jesm dokončila skicování Cesty za malým princom, také jsem úplně všechny ilustrace obtáhla a vystínovala a zítra se pustím do vybarvování. K tomu jsem ještě rozmalovala jednu dvoustranu do Strašibrachů ...je plná časové symboliky:-). A v knížkách pana Kratochvíla přibyl náhled obálky Duchařů, kteří se také tváří slovensky, ale nejsou:-) Velmi pozdní noční hodina mi zabránila ve vypravení nočního expresu, takže na kolej bude vypraven až ten ranní:-)

.

.

prohlížíte stránku ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

deník ilustrátorky - srpen 2009 - 1.část