Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁVŠTĚVNÍ KNIHA

heart

děkuji Vám, že jste přišli, budu moc ráda, když mi napíšete....

Milí návštěvníci, zde můžete dle vlastního uvážení vložit komentář. Prosím, abyste se zaměřili jen na komentáře týkající se obsahu těchto stránek a vyjádření se k němu, nebo na případné dotazy, související s mou prací a osobou. Jakékoli reklamní či neslušné komentáře budou aministrátorem odstraněny.

Chcete-li, abych Vám odpověděla e-mailem, uveďte prosím Vaši mailovou adresu přímo do komentáře. Nebo to zkuste přes kontakty v levém menu..smiley

Pokud chcete vědět, zda jsem na Váš komentář odpověděla do knihy návštěv, občas do ní raději sami od sebe nakoukněte, protože pro Vás systém neumožňuje upozornění na mail, že Vám přišla odpověď. Já upozornění na Váš komentář dostanu.

Systém zde neumožní ani vložení aktivního odkazu, takže každý případný vložený odkaz si pro prohlédnutí musíte zkopírovat a otevřít na nové stránce. Ale to zvládnete smiley

Děkuji za pochopení i za Váš příspěvek

smiley

You can add your comment here. Thank You very much.

kiha návštěv - Markéta Vydrová

 

 nyní prohlížíte stránku:  ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

KNIHA NÁVŠTĚV

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Vzpomínka

(Veronika, 1. 11. 2014 23:14)

Jejda já koupila na vánoce synovi knížku školní strašidlo, protože se mi velice líbila a koukám, že ilustrace jsou od Tebe. Mám z toho ještě větší radost. Verča Urbánková.

gembrl

(fendy, 19. 11. 2013 18:46)

mě se to moc libí

Obdiv

(Magdaléna Ostrožovičová, 23. 9. 2013 17:34)

Ahoj Markétko....Máš môj obdiv.. Je to nádherné a úžasné čo si dokázala... Je vidieť, že všetko čo človek robí s láskou je nádherné a plné energie.
Ďakujem, že som si mohla na tvojej stránke pozrieť tvoju tvorbu. Prajem ti veľa, veľa inšpirácie v ďalšej práci a som rada, že som Ťa stretla v živote.. Ak by si sa zatúlala, alebo chcela zatúlať na slovenský Tokaj ozvi sa, srdečne si vítaná aj s rodinou. Magdaléna

Re: Obdiv

(Markéta Vydrová, 24. 9. 2013 12:24)

Milá Magduško, děkuji Ti za Tvé milé slovní pohlazení, jsi velmi laskavá. To já mám radost, že jsme mohly být spolužačky a stále jsme kamarádky a že jsme se zase potkaly! A až "zabloudím" na Slovensko, moc ráda se ozvu!:-)
S díky a srdečně
Markéta

...

(Ridina Ahmedová, 6. 9. 2013 23:21)

Navštívila jsem Váš web, protože mě zajímalo kdo je a jak vypadá :-) ta paní co kreslí ty kouzelné obrázky v mnoha knížkách, co si s dětmi doma čteme. Vaše ilustrace jsou jako kouzelná vrátka co mě pouští do jiných světů. Děkuju!

Re: ...

(Markéta Vydrová, 12. 9. 2013 9:31)

Paní Ahmedová, děkuji, ráda Vám dělám radost svými obrázky :-)
Srdečně zdravím a jdu zase malovat :-)

Naši Markétku Vydrovou - nám mohou závidět soudruzi z NDR,NSR, USA, CCCP i ostatních dříve či později spřátelených zemí !

(Petr Černý, 6. 8. 2013 21:06)

Markétko děkujeme Ti za Tvou tvorbu !

Re: Naši Markétku Vydrovou - nám mohou závidět soudruzi z NDR,NSR, USA, CCCP i ostatních dříve či později spřátelených zemí !

(Markéta Vydrová, 6. 8. 2013 21:16)

Peťo!!! :-))) Tak to už mě nikdo nezávidí, neb soudruhů je pomálu :-))))) Tož teď už jedině nějaký ten imperialista, že by se rozslzel závistí :-))). I tak děkuji za milé hodnocení :-)

Re: Naši Markétku Vydrovou - nám mohou závidět soudruzi z NDR,NSR, USA, CCCP i ostatních dříve či později spřátelených zemí !

(Luba, 29. 8. 2013 1:48)

No jo ... předseda Klubu sklerotiků si taky vzpomněl :)))

Markéto, já to věděl, že budeš z nás slavných ta nejslavnější! :)

Re: Naši Markétku Vydrovou - nám mohou závidět soudruzi z NDR,NSR, USA, CCCP i ostatních dříve či později spřátelených zemí !

(Markéta Vydrová, 29. 8. 2013 9:57)

Lubo, vylez, dost bylo schovávání!!! :-)

Velká pochvala :-)

(Šárka Bajzíková, 25. 3. 2013 15:28)

Dobrý den paní Vydrová,
moc se mi líbí Vaše kresby. Jsou živé, originální, veselé a hlavně nezaměnitelné. Jsem Vaší velkou fanynkou a doufám, že odilustrujete ještě spoustu a spoustu dětských knížek. Vaše obrázky baví nejen mně, ale především mé děti a za to Vám moc děkuji :-)
Ráda bych se zeptala, kolik zhruba stojí jeden obrázek na zakázku, kupř. ve velikosti A4.
Přeji hezký den a moc chválím!

Re: Velká pochvala :-)

(Markéta Vydrová, 28. 3. 2013 20:40)

Milá paní Bajzíková!
Moc Vám děkuji za Vaše přívětivé hodnocení a velmi si vážím Vašeho fandovství a mám radost, že se mé obrázky líbí vašim dětem!
Obrázky na zakázku přímo nemaluji, neboť všechen čas mi zabírá ilustrování knih. Maluji denně od rána do večera a na jednotlivé ilustrace na zakázku není čas. Ale není problém, buidete-li mít zájem, prodat Vám jakýkoli již hotový originál knižní ilustrace. Ilustrací uveřejněných na mém webu je několik tisíc, takže je z čeho vybírat:-). V případě Vašeho zájmu mi prosím napište na můj mail uvedený v kontaktech a můžeme se domluvit.
Hezký večer přeje a srdečně zdraví
Markéta Vydrová

..s velkou úctou a radostí :o))))..

(Iveta, 27. 10. 2012 13:36)

Nejdražší Markétko, koukám jak jsi pokročila v práci na ilustracích o Barnabáškovi :o))), jsi tolik šikovná...:o)))!!,... každý Tvůj nový obrázek je krásnější a krásnější a pohladí srdíčko i duši :o)))))!! Máš můj hluboký obdiv Markétko!!!!

Re: ..s velkou úctou a radostí :o))))..

(Markéta Vydrová, 29. 10. 2012 14:41)

Ivetko milá, děkuji za Tvé vysoce laskavé hodnocení, neboť od tak skvělé malířky jako jsi Ty potěší nesmírně:-))

Re: Re: ..s velkou úctou a radostí :o))))..

(Iv, 30. 10. 2012 22:05)

jsi drahoušek Markétko.....ale chvilenku mysli taky na sebe :o))))),...ták...:o)))))...

poklona

(Eva Staňková, 23. 5. 2012 13:27)

Vážená a milá paní Markéto, hledaje inspiraci pro knížku pohádek a pověstí, jejíž ilustrování se mi naskytlo, chtěla jsem se pro inspiraci rozhlédnout, co je ve světě dětské knihy nového - a jako první jsem našla tyto Vaše stránky. Hluboká poklona Vašemu umu. Laskavé, vtipné, něžné, dobrosrdečné postavičky... Úžasná práce s kresbou a barvičkami... Jsem unešená (akorát tedy tu práci snad přenechám někomu jinému, když to vidím:)). Skvělé, opravdu, děkuji za zážitek.

Re: poklona

(Markéta Vydrová, 23. 5. 2012 13:45)

Milá paní kolegyňko, Vaše laskavá slova mě velmi potěšila a děkuji Vám za ně! Přeji Vám velikou radost z malování a hodně hezké práce!
Srdečně zdraví
Markéta

Re: Re: poklona

(E, 23. 5. 2012 14:40)

Potěšení na mé straně:).

Eulálie

(Eva Staňková, 4. 7. 2012 9:31)

Chtěla jsem vidět Vaše malůvky zblízka a tak jsem zašla do knihkupectví. Navíc mám šestiletého syna - tak akorát na přesedlání ze všelijakých Budulínků a Hrnečků vař na PŘÍBĚHY. To mi tedy řekněte, jak si má člověk vybrat, he???!!! Nakonec jsem musela poslepu, a vyhrála to Eulálie. Ale u Vás člověk nemůže sáhnout vedle. Zůstávám s obdivem.

Re: Eulálie

(Markéta Vydrová, 4. 7. 2012 10:12)

...jé, tak to děkuji, opravdu upřímně. Až Vám synáček malinko odroste, doporučuji - kupte mu Rybáře a hastrmany od Miloše KLratochvíla. Ta je tak od těch osmi let. Ta je skvostně napsaná a co se týče ilustrací, tak to je moje srdeční záležitost:-)) dělala jsem ji s velikou láskou. No, možná s nákupem ani moc neotálejte, rychle se prodává:-))...i kdybyste ji měla mít rok dva doma ve skříni.....