Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁVŠTĚVNÍ KNIHA

heart

děkuji Vám, že jste přišli, budu moc ráda, když mi napíšete....

Milí návštěvníci, zde můžete dle vlastního uvážení vložit komentář. Prosím, abyste se zaměřili jen na komentáře týkající se obsahu těchto stránek a vyjádření se k němu, nebo na případné dotazy, související s mou prací a osobou. Jakékoli reklamní či neslušné komentáře budou aministrátorem odstraněny.

Chcete-li, abych Vám odpověděla e-mailem, uveďte prosím Vaši mailovou adresu přímo do komentáře. Nebo to zkuste přes kontakty v levém menu..smiley

Pokud chcete vědět, zda jsem na Váš komentář odpověděla do knihy návštěv, občas do ní raději sami od sebe nakoukněte, protože pro Vás systém neumožňuje upozornění na mail, že Vám přišla odpověď. Já upozornění na Váš komentář dostanu.

Systém zde neumožní ani vložení aktivního odkazu, takže každý případný vložený odkaz si pro prohlédnutí musíte zkopírovat a otevřít na nové stránce. Ale to zvládnete smiley

Děkuji za pochopení i za Váš příspěvek

smiley

You can add your comment here. Thank You very much.

kiha návštěv - Markéta Vydrová

 

 nyní prohlížíte stránku:  ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

KNIHA NÁVŠTĚV

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Eulálie

(Eva Staňková, 4. 7. 2012 13:56)

Beru na vědomí, beztak se blíží jeho narozeniny:). Díky za typ! Přeji krásné dny.

Breberka

(Lenka Berková, 19. 3. 2012 21:10)

dobrý den, měla bych možná trochu troufalý dotaz - ráda bych vyrobila dcerce a synovi na dveře cedulku s nápisem Breberka a Bubáček a k tomu přimalovala onoho bubáčka a breberku (tak našim prckům říkáme) - s bubáčkem by to asi nebylo tak špatné, ale absolutně netuším jak namalovat tu breberku :-D nemáte někde ve svých ilustracích něco, co by se za onu blešku, vešku, breberku dalo vydávat, abych se mohla inspirovat? :-) omlouvám se, pokud je to moc troufalé. Mám Vaše obrázky strašně ráda, jsou vtipné, milé - prostě přesně ten styl, jaký bych ráda použila, předem děkuji

Re: Breberka

(Markéta Vydrová, 19. 3. 2012 21:25)

I vám pěkný večer! To je veselý nápad a přemýšlím, jak Vám pomoct:-) No, mám tam nějakou berušku (ta mě napadla jako první při čtení slůvka "breberka". beruška je tady: https://ilustrace-marketa-vydrova.estranky.cz/fotoalbum/cesky-jazyk-3---ilustrace/ilustrace-marketa-vydrova.cesky.jazyk3/ (trochu níž v galerii)
pak jsem malovala i večku a blešku. Veška je tady: https://ilustrace-marketa-vydrova.estranky.cz/fotoalbum/proc-uz-kocour-nemlsa/ (hned na začátku galerie) a blešky jsou zde: https://ilustrace-marketa-vydrova.estranky.cz/fotoalbum/jak-se-stal-kozel-zahradnikem/ Odkazy si budete muset zkopírovat, omlouvám se, ale přímo z knihy návštěv nejdou otevřít. Pokud by to ani tak nešlo, tak ty potvůrky najdete, když skočíte do jednoduchého rozcestníku (levé menu) a beruška je v Učebnici českého jazyka, veška v knize Proč už kocour nemlsá a bleška v knize Jak se stal kozel zahradníkem. tak Vám přeji úspěšný lov, hezké ztvárnění potvůrek a děkuji za Vaši přízeň mým obrázkům!
Hezký večer přeje Markéta.

edice Laskavé čtení-kapesní vydání

(Hana Kotalová, 30. 12. 2011 20:29)

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte kde můžu sehnat kapesní vydání příběhů: Jen aby nebyl Mikuláš hluchý, Jak chtěl být Honza peciválem, Kouzelné nůžky, Zahlédl jsem Ježíška, Zuzanka a modrý poťouch, Nebezpečná přímluva, O dvou obrech. Nemůžu je v knihkupectvích sehnat, dají se nějak objednat? Chtěla bych všech 5 příběhů. Moc děkuji a přeji všechno nejlepší v Novém roce :) Hanka

Re: edice Laskavé čtení-kapesní vydání

(Markéta Vydrová, 30. 12. 2011 22:05)

Dobrý večer,určitě a stoprocentně jsou k dostání zde: http://www.detske-pisnicky.cz/. V nabídce je ještě nemají uvedené, ale skladem jsou. Vím to, protože jde o e-shop mého manžela.:-)Takže bude nejlepší, pokud pošlete požadavek přímo na jejich kontaktní mailovou adresu, kterou mají na stránkách. Omlouvám se, že v této věci nefunguji jako prostředník, ale v e-shopu nepracuji, takže bude nejlepší, pokud se domluvíte konkrétně rovnou tam.... děkuji Vám za přání a také přeji radostný a úspěšný celý další rok!:-)

Re: Re: edice Laskavé čtení-kapesní vydání

(Hana Kotalová, 31. 12. 2011 12:52)

Moc Vám děkuji, jdu na to :)

recenze

(MarieB, 10. 12. 2011 14:44)

Dobrý den,
nyní mám v rukou k recenzi knížku "Kouzelné křeslo". Musím uznat, že Vaše ilustrace tam naprosto úžasně sedí, protože pro mě jsou též kouzelné. Pokud byste měla zájem, ráda bych Vám položila jen pár otázek a poté je použila i v recenzi. Píši pro rodinný web. Na recenzi mám krátkou dobu, ale šlo by opravdu třeba jen o 5 otázek.
Bude mi potěšením, pokud se ozvete lanickovam@seznam.cz
S pozdravem Marie

Re: recenze

(Markéta Vydrová, 10. 12. 2011 22:35)

Dobrý večer, paní Marie, děkuji Vám za milý příspěvek.Odpověď jsem poslala na Váš mail.
Moc zdravím!
Markéta V.

morče

(Robin Król, 11. 5. 2011 13:48)

Dobrý den, máte i nějaký obrázek morčete nebo starého elektrospotřebiče? Jestli ano tak napište na email sberatelel@email.cz. Mohla byste namalovat obrázek rodu morchaku? Pak bych Vám napsal co to je. Napište ceník.

25.3. pátek

(Petra J. Ryži, 25. 3. 2011 8:08)

Byla jsem tu opět, zas ten balzám funguje.....:-)

Re: 25.3. pátek

(Markéta Vydrová, 25. 3. 2011 8:20)

No tak to jsem ale moc ráda:-)!!!
A zdravím!
M.

Pozdrav

(Vlasta, 24. 3. 2011 20:25)

Je nám moc líto, že už časopis nevychází, byl skvělý.Vy a Vaši kolegové jste vždy vymysleli pro děti něco zajímavého, nového, ty kresby super, já sama jsem se mooc bavila při čtení s dcerkou. Moc zdravím a snad někdy vyjde něco podobného zase...

Re: Pozdrav

(Markéta Vydrová, 24. 3. 2011 20:35)

za sebe i kolegy děkuji. bavilo nás to, taky je nám smutno. zatím to nadějně bohužel nevypadá, ekonomika se na tom bohužel podepisuje zásadním způsobem....
Mějte se pěkně a alespoň čtěte hezké knížky:-)
Srdečně zdraví
Markéta

:)

(Frasko, 19. 3. 2011 3:27)

Ty ilustrace jsou moc hezké!!!

Re: :)

(Markéta, 19. 3. 2011 9:26)

moc hezky děkuji:-)

Marketka Colored pencils

( alias , 29. 10. 2010 0:38)

"PASTELKA" BIL SEJM TU.:-))
A BUDU KAŽDÝ NOC ABYCH NEMUSEL MEDUCINA.
SRDEČNĚ ZDRAVÍ Jef.alias Josef N. :-))

Re: Marketka Colored pencils

(Markéta, 29. 10. 2010 16:35)

:-)

poděkování

(lucART, 27. 10. 2010 14:59)

Dobrý den paní Vydrová, chtěla jsem Vám pouze poděkovat za Vaše nádherné ilustrace, které dělají radost dětem i dospělým..moc Vás obdivuji..

Re: poděkování

(Markéta, 27. 10. 2010 15:09)

Upřímně děkuji!

...poklona...

(Pavel PATA Talaš, 20. 10. 2010 7:53)

dobrý den,
chtěl bych sklonit poklonu... vaše práce mě opravdu nadchla, hlavně co se týče černobílých ilustrací ke knížkám Správná parta.
Přeji mnoho dalších úspěchů